Pecchenino, Barolo San Giuseppe 2017

499.00 kr.

Pecchenino, Barolo San Giuseppe 2017

Pecchenino, Barolo San Giuseppe 2017

Kropp Fyldig
Aciditet Høj
Sötma Tør

Aroma

Röd frukt
Blommig
Andra kryddor

Om produkten

Fuldblods Barolo-armoaer med brombær, lakrids, mørke blommer og violer møder næsen. Selv om den er ung er smagen imødekommende med modne tanniner og god frugt, som er afbalanceret af Baroloens klassiske aromatiske cigarkasse-noter, i den lange eftersmag. Druerne til vinene kommer fra San Giuseppe, som er en lille samling huse og vinmarker lige øst for Monforte d'Alba, hvor Pecchenino blandt andet har vinstokke på Le Coste di Monforte-vinmarken. Lagrer 24 måneder på "botti" - store 2500-liters egetræsfade.Server vinen ved 16°C i dine største rødvinsglas. Hæld den på karaffel eller frem og tilbage i en kande nogle gange inden servering. Drik til en god, saftig bøf med masser af smag fra fedtmarmorering.

Aroma

Röd frukt
Blommig
Andra kryddor

Facts

Tannin:
Høj
Sötma:
Tør
Aciditet:
Høj
Kropp:
Fyldig
Smakprofil:
Område:
Distrikt:
Årgång:
2017
Odling:
Konventionell
Storlek:
750 ml
Alkohol %:
15,00
Korkvariant:
Kork
Serveringstemperatur:
15-17°C
Passar till:

Serving tips

Mörkt kött

Anbefalinger

Bruna viner

Komplex & intensiv
Viner med stor intensitet, djup och komplexitet. Vinerna har många lager i sin arombild och en kombination av kraft och komplexitet som uppnås på grund av ålder eller lagringstid på fat. Servera till kraftiga rätter med nötkött, lamm eller fläsk. Bruna viner kommer från hela världen och är ofta det yppersta som vinmakarna kan uppnå. Bruna starkvin passar bra till ostbrickan eller kraftiga desserter.
Aromer Svarta vinbär, björnbär, svarta körsbär, plommon, blåbär, peppar, tobak, kaffe, skogsbotten, stall, blod, rök, choklad, vanilj och kokos.
Vinområden Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien och Kalifornien
Druvor & typer Syrah, cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc och tempranillo.