Om produkten
Ett rött vin där vinmakaren Rebecca Valls med millimeterprecision har lagt till ytterligare druvsorter som en Michelinkock smaksätter sin mat. För gör 1% Zinfandel verkligen så stor skillnad för den färdiga produkten? Om du frågar Simi Winery är det av största vikt!
Druvsammansättningen är så omfattande att vår druvsortsfunktion här på produktkortet inte fick plats med allt. Så det är därför du får den här i sin fulla längd: 81% Cabernet Sauvignon, 8% Merlot, 3% Malbec, 3% Petite Sirah, 2% Petit Verdot, 2% Carignane, 1% Zinfadel och 1% av själva Simi Winery kalla ›andra druvsorter›, men vi är frestade att kalla det ›den hemliga ingrediensen›.
Syftet med de många kompletterande druvsorterna är att öka allt som deras Cabernet Sauvignon-vin redan har: frukt, kryddor och kraft. Och vi måste lova att vi har lyckats.