Pecchenino, Barolo Bussia 2016

1,010.00 kr.
customer-list-add

Pecchenino, Barolo Bussia 2016

category label Prissänkt

Pecchenino, Barolo Bussia 2016

Kropp Medium
Aciditet Høj
Sötma Tør

Aroma

Röd frukt
Blommig
Andra kryddor
Fat

Om produkten

Vinen har en rubinrød farve, med et let orange skær. Intens duft af roser og tjære, røde bær og lidt lakrids og krydderurter, som åbner op efter lidt tid i glasset. Fyldig i munden med meget faste tanniner, som virkelig kan mærkes. Lidt lakrids og krydderier i afslutningen. en vin i flot balance. Lagrer 36 måneder på store 'botti' - 2500 liters egefade. Det giver en vin med masser af druekarakter og ikke så meget fadpræg. Skal have masser af luft inden servering eller gemmes med en del år. Server ved 14-16°C i store rødvinsglas. Drik til braiserede svinekæber i kraftig rødvinssauce.

Aroma

Röd frukt
Blommig
Andra kryddor
Fat

Facts

Tannin:
Høj
Sötma:
Tør
Aciditet:
Høj
Kropp:
Medium
Smakprofil:
Område:
Distrikt:
Årgång:
2016
Odling:
Konventionell
Storlek:
750 ml
Alkohol %:
14,50
Korkvariant:
Kork
Serveringstemperatur:
16-18°C
Passar till:

Serving tips

Mörkt kött

Anbefalinger

Bruna viner

Komplex & intensiv
Viner med stor intensitet, djup och komplexitet. Vinerna har många lager i sin arombild och en kombination av kraft och komplexitet som uppnås på grund av ålder eller lagringstid på fat. Servera till kraftiga rätter med nötkött, lamm eller fläsk. Bruna viner kommer från hela världen och är ofta det yppersta som vinmakarna kan uppnå. Bruna starkvin passar bra till ostbrickan eller kraftiga desserter.
Aromer Svarta vinbär, björnbär, svarta körsbär, plommon, blåbär, peppar, tobak, kaffe, skogsbotten, stall, blod, rök, choklad, vanilj och kokos.
Vinområden Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien och Kalifornien
Druvor & typer Syrah, cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc och tempranillo.