Pascal Prunier-Bonheur, Monthelie 2022

549.00 kr.
customer-list-add

Pascal Prunier-Bonheur, Monthelie 2022

category label Prissänkt

Pascal Prunier-Bonheur, Monthelie 2022

Kropp Let
Aciditet Høj
Sötma Tør

Aroma

Röd frukt
Fat

Om produkten

Pascal Prunier-Bonheur har en del marker i de mindre (og mindre kendte) byer i nærheden af vinhuset - en af dem er Monthélie, som ligger midt mellem Meursault og Volnay. Og ikke ulig nabobyen Volnay er det her Pinot Noir der dominerer i en elegant, let og frisk version. Server ved 14-16°C i store rødvinsglas. Drik til udbenet vagtel med svampefyld eller bløde oste som Brie. Her er der masser af det ægte Bourgogne i glasset - lyse kirsebær, en smule skovbund og læder i duften - let og frisk syre og beherskede tanniner gør det til et delikat glas vin, som er rustikt uden at miste elegance. Vinen lagrer 12 måneder på fad, hvoraf 10-20% er nye.

Aroma

Röd frukt
Fat

Facts

Tannin:
Lav
Sötma:
Tør
Aciditet:
Høj
Kropp:
Let
Smakprofil:
Område:
Årgång:
2022
Odling:
Konventionell
Storlek:
750 ml
Alkohol %:
13,50
Korkvariant:
Kork

Serving tips

Fjäderfä
Ljust kött

Anbefalinger

Röda viner

Komplex & elegant
Viner som är komplexa, eleganta och sofistikerade. Deras elegans och komplexitet uppnås antingen på grund av ålder eller kvalitet. Vinerna är oftast av hög kvalitet och har fått den yppersta behandlingen hos producenten. Servera till rätter med vilt och svamp. Röda viner kommer från några av världens mest kända vinområden, där jordmån, tradition och hantverk går upp i en högre nivå.
Aromer Jordgubbar, körsbär, hallon, rabarber, moreller, lakrits, svamp, skogsbotten, kostall, tjära, tobak, torkad frukt, vanilj och kokos.
Vinområden Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien och Oregon.
Druvor & typer Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo och nerello mascalese.