Familjen Revello har varit involverad i vinproduktionen sedan 1967, men det var inte förrän de två bröderna Enzo och Carlo Revello inträde 1990 som de satte ut att sälja vinet under eget namn. Företaget, med huvudkontor i Piemonte kommun La Morra, har 8,5 hektar med tomter på bla. Rocche dell 'Annunziata, Gattera och Giachini. Den totala produktionen är ca. 40 000 flaskor.
När de första druvorna skördades för Barolo 1992 var det inte möjligt att vinifiera de enskilda fälten separat. Samtidigt måste ett antal druvor säljas för att skaffa kapital för källarutrustning. Situationen var densamma 1993 och det var inte förrän 1994 som Giachini kunde vinifieras och tappas som en enfältbarolo, medan Rocche först kunde tappas som enfält 1996. Förutom Barolo producerar Revello även Dolcetto d’Alba och Barbera d’Alba, där särskilt enfältets vin Barbera d’Alba Ciabot du Re borde lyfta fram.
Vad gäller så många av Piedmontas "Young Lions" har Revello-bröderna lärts ut till Elio Altare, med resultatet av grön skörd, kort maceration och barrique-lagring. Kvaliteten på vinerna från Revello är redan mycket hög idag, men förväntningarna för framtiden är lika höga och det finns inget som tyder på att Revello kommer att svika.