Stilen er et sted mellem Chianti og Supertoscaner, hvor Cabernet og Merlot giver et mørkt twist til rødvinen, som er tætpakket og fyldig. Kombinationen er frisk frugt, tannin, syre og krydret fadpræg efterlader en markant og powerfuld vin. Her har Kristine Strunge overladt tøjlerne til Morten, som selv har bestemt retningen.
Server ved 16-18°C i store rødvinsglas. Drik til en grillet ribeye med bagte tomater og urter - eller den klassisk Bistecca Fiorentina fra Toscana.
20 måneders fadlagring på små fade. 1740 flasker produceret
Viner som är komplexa, eleganta och sofistikerade. Deras elegans och komplexitet uppnås antingen på grund av ålder eller kvalitet. Vinerna är oftast av hög kvalitet och har fått den yppersta behandlingen hos producenten. Servera till rätter med vilt och svamp. Röda viner kommer från några av världens mest kända vinområden, där jordmån, tradition och hantverk går upp i en högre nivå.