Gourmet Pere et Fils, Syrah Marselan, Cote de Boeuf Magnum

199.00 kr.
customer-list-add

Gourmet Pere et Fils, Syrah Marselan, Cote de Boeuf Magnum

Gourmet Pere et Fils, Syrah Marselan, Cote de Boeuf Magnum

Vår utvärdering

Gourmet Pere et Fils Syrah Marselan Cote de Boeuf Magnum är ett kraftfullt och fylligt rödvin, perfekt för speciella tillfällen. Vinet kombinerar de bästa egenskaperna från Syrah- och Marselan-druvorna, vilket resulterar i en harmonisk och komplex smakupplevelse.

Om produkten

Cote de Boeuf är inte bara ett vin – det är en gastronomisk upplevelse på flaska – stor flaska! Denna magnumflaska från Languedoc i södra Frankrike är tillverkad av Syrah och Marselan och är sinnebilden av fruktdriven njutning med en solmogen, lätt söt fruktighet. Flaskan är dekorerad med en bild av en stor, saftig biff, så du vet redan vad det här vinet handlar om!

Cote de Boeuf är inte bara en showstopper på grund av sin storlek. Den är som en stor kram från södra Frankrike, med smaker som exploderar av fruktig sötma och en hint av peppar från Syrah-druvorna. Marselan-druvorna bidrar med en sammetslen textur som gör att vinet glider ner som smör på en varm biff.

Serving tips

Mörkt kött

Anbefalinger

Lila viner

Kraftig & fruktig
Viner med stor intensitet, fruktighet och power. Viner som är mörka och mycket mogna i fruktbilden. Servera de kraftiga och intensiva vinerna med rött kött, kraftiga grytor eller BBQ. Lila viner kommer ofta från områden med mycket sol och värme. Lila starkvin serveras med blåmögelost och chokladdesserter.
Aromer Svarta vinbär, björnbär, svarta körsbär, plommon, blåbär, söt lakrits, söt tobak, kanderade bär, kaffe, choklad, vanilj och kokos.
Vinområden Södra Frankrike, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, södra Italien, Kalifornien, Argentina och Australien.
Druvor & typer Cabernet sauvignon, merlot, tempranillo, syrah, grenache, primitivo/zinfandel, negroamaro, carmenere och malbec.