Om produkten
Nu, som tidigare, handlar det om att kombinera många olika typer av exklusiva teer för att få en smak som ingen av dem ensamma kunde utföra. Lite som när källaren på vingården skapar en cuvée genom att blanda frukten från olika druvsorter och tomter. Kontrollerade mängder vitt vin och socker tillsätts och slutligen balanseras teet med nypressad citronsaft innan den genomgår en hemlig raffineringsprocess som med subtila djupa smaknyanser och kolsyrning på toppen lyfter drycken ur teens konventionella universum.
Green är, som namnet antyder, baserat på olika gröna teer och serveras med betydande citrusnoter, som mjukas upp / balanseras av de vita teerna som Jacob Kocemba också har i mixen. Teet kommer med 4% alkohol och drygt 40 g kvarvarande socker, som balanseras vackert av exotisk citrus, så att helhetsintrycket blir friskt och nästan upplyftande.
Servera den i champagneglas, helst kyld hela vägen ner till cirka 5 grader, som en fin färsk aperitif, som verkligen inte bara är reserverad för dem som måste köra hem och de som bär nästa generation i magen. Också en spännande match för sushi och thailändsk mat.