Om produkten
På Albert Sounit Gör princip Caprice Wine Mousseux efter exakt samma princip som Crémant, det vill säga som använder samma Méthode Tradition Elle. Termen Blanc de Blancs innebär att med enbart vita viner, som görs på vita druvor. Efter avslutad flasklagrings "turn" cylindrar makt i så kallade "gyro-boxar" (Remuage), en teknik som är i dag ganska vanligt i till exempel. Champagne. Därigenom fällningen (depå) för att ligga kapseln, varefter den kan " placeras 'i samband med 'dégorgeringen' - det vill säga, är fyllningen av den saknade kvantitet som normalt tillsatt socker vätska (5-7 g socker / l för brutto-kvalitet.) såväl som fästa svamp Allt detta sker manuellt på konventionellt sätt exakt som i den. bästa champagnehusen, och kvaliteten påverkas också av den vård som följer varje flaska från början till slut. När ett mousserande vin är en sådan enastående behandling under vinframställning processen började som Caprice, är det inte konstigt att skillnaden är att smak. Caprice Blanc de Blancs från Albert Sounit har en lätt gyllene nyans och mycket trevliga och fina bubblor. i smak erbjuder en god mjukhet och nyanser av persika och aprikos. Använd den som en välkomstdrink för festlig modern indisk r eller ett litet glas på terrassen.