Vid Barmès Buecher i Wettolsheim i södra delen av Alsace är filosofin tydlig: En flaska måste och måste alltid visa det verkligaste och renaste uttrycket för varje druvsort, och endast på grund av noggrant planerat arbete 365 dagar och nätter om året är det - genom den högsta tänkbara graden av samarbete med naturens egna förhållanden - möjligt för att nå detta mål.
Detta har varit fallet sedan 1985, då Geneviève Barmès (född Buecher) och Francois Barmès bestämde sig för att sadla på nytt i hopp om att få något mer och något bättre ut ur familjefälten som hade varit på deras händer sedan 1600-talet. År 1995 omvandlade de alla sina fält till biodynamisk odling, och 1998 fick de den egna certifieringen. Idag är sonen Maxime ansvarig för fält- och vinhuset, medan dottern Sophie tar hand om administrationen och kommunikationen. Både vinerna och filosofin bakom dem är levande och bra, och nivån på de ofta fylliga, komplexa och ändå mycket harmoniska vinerna fortsätter att stiga.