Om produkten
Spaniens prestigefyllda mousserande vin CAVA Termen lades till 1970 och omfattar över Spaniens prestigefyllda mousserande viner gjorda av champagnemetoden. Ursprungligen dessa viner som säljs under namnet Champaa var dock i konflikt med den franska Champagne. De allra flesta cava viner som produceras i Katalonien, med Peneds som huvudområde. Att använda termen CAVA viner måste förvaras minst 9 månader på fällningen, och trycket fr disgorging VRE vara minst 4 atmosfärer. Segura Viudas - en av de bästa Segura Viudas ligger i Spanien Peneds-område med hovedsde i en magnifik byggnad från 11-talet. Den ursprungliga byggnaden fungerade som en utkik inlägg, vilket kan hållas en vgent je mot fientliga trupper. Genom ren byggnaderna ändrades och utvidgades och så småningom förvandlas till ett ståtligt hus på landet i romersk-gotisk stil. År 1954 fastigheten köptes av Segura Viudas familj. Segura Viudas Brut Rosado Brut Ros från Segura Viudas är med sin vackra Ros färg sinfinesserige, intensiv frukt och fin mousse och ett perfekt exempel på en klass Ros cava. Segura Viudas Brut tillverkar huvudsakligen hans lov av den sällsynta Trepat druva, ursprungligen från Conca de Barbera området. Det finns nppe mer än 1000 hektar. av denna druva, har och Segura Viudas varit en pionjär och en föregångare i räddningen av Trepat. Beredningen följer den klassiska Champagne metoden, och Trepat druvor skinnen ha kontakt med musten under 24 timmar för att säkerställa arom och rätt Ros färg. Efter segregation och flaskegringen där bubblorna skapas, sparas flik unga vin för 12 månader på grresterne att uppnå den perfekta balansen mellan fruktaromer och komplexitet. Njut av exempel. som aperitf, för tapas eller terassevin.