Om produkten
Smakfull ansjovis på glas från Pujado Solano och Grøndals. Hållbart fiskat och certifierat av MSC.
Njut av dem som de är eller använd deras fantastiska umami i din matlagning. Grøndals ansjovis fiskas naturligt med nät i Biscaya.
INGREDIENSER
Ansjovis (Engraulis encrasicolus), ekologisk extra jungfru olivolja och salt.
FAKTA
Fisk: Ansjovis (Engraulis encrasicolus)
Geografi: Biscayabukten, Kantabriska havet
Nettovikt: Nettovikt 99 g./ avrunnen vikt 49 g.
Förvaring: Svalt mellan 5-12 C
Hållbarhet: 6-8 månader från tillverkningsdatum
Fångstmetod: Specialdesignade nät från små fiskebåtar
Hållbarhet: Återvinningsbar konservburk, BPA-fri, naturvänlig fångst
MSC-certifierad
ALLERGENER
Fisk
NÄRINGSINNEHÅLL PER 100 G
Energi 955 KJ/ 228 Kcal
Fett 12,5 g - varav mättat fett 2,8 g
Kolhydrater 2,1 g - varav sockerarter 1 g
Fibrer 0 g
Protein 26 g
Salt 9 g