Château Tour de Pressac, St. Emilion Grand Cru 2017 Magnum

749.00 kr.

Château Tour de Pressac, St. Emilion Grand Cru 2017 Magnum

Château Tour de Pressac, St. Emilion Grand Cru 2017 Magnum

Kropp Fyldig
Aciditet Medium
Sötma Tør

Aroma

Mörk frukt
Torkad/kokt frukt
Andra kryddor
Fat

Om produkten

Château Tour de Pressac er 2. vin til Château de Pressac og giver de fleste gange en stor smagsoplevelse. Denne årgang er generelt god og på dette slot meget vellykket. Farven har et fint skær med god dybde og let orange kant. Duften er stor og delikat med modne træk af cedertræ, underskov, sødlige frugtnoter og anelse kanel. Smagen er fyldig og indbydende med "lag-på-lag" oplevelser af syltede bær, tatar, krydderier og blommer. Virkelig delikat til både Beef Wellington og roastbeef. Server ved 16-18°C i almindelige rødvinsglas.

Aroma

Mörk frukt
Torkad/kokt frukt
Andra kryddor
Fat

Facts

Lagring:
2;4
Tannin:
Høj
Sötma:
Tør
Aciditet:
Medium
Kropp:
Fyldig
Smakprofil:
Område:
Årgång:
2017
Odling:
Hållbar
Storlek:
1500 ml
Alkohol %:
14,00
Korkvariant:
Kork
Serveringstemperatur:
16-18°C

Serving tips

Fjäderfä
Ljust kött
Mörkt kött
Mild ost

Anbefalinger

Röda viner

Komplex & elegant
Viner som är komplexa, eleganta och sofistikerade. Deras elegans och komplexitet uppnås antingen på grund av ålder eller kvalitet. Vinerna är oftast av hög kvalitet och har fått den yppersta behandlingen hos producenten. Servera till rätter med vilt och svamp. Röda viner kommer från några av världens mest kända vinområden, där jordmån, tradition och hantverk går upp i en högre nivå.
Aromer Jordgubbar, körsbär, hallon, rabarber, moreller, lakrits, svamp, skogsbotten, kostall, tjära, tobak, torkad frukt, vanilj och kokos.
Vinområden Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien och Oregon.
Druvor & typer Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo och nerello mascalese.